Antena 3 CNN Politică Excluderi în PNL după ce doi liberali au trădat partidul

Excluderi în PNL după ce doi liberali au trădat partidul

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat, vineri, bugetul pentru anul 2020, proiectul fiind votat şi de doi consilieri PNL, deşi formaţiunea a anunţat că nu susţine proiectul propus de Gabriela Firea.

Excluderi în PNL după ce doi liberali au trădat partidul
Sursa foto: foto: Agerpres
14 Feb 2020   •   21:42

Liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat că se va reuni Biroul Politic şi va propune excluderea celor doi.

„Am urmărit cu atenţie şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de astăzi. Mesajul meu pentru Consilierii Generali PNL a fost foarte clar. Am cerut seriozitate şi opoziţie totală la risipa de bani pe care G. Firea/PSD ne cere să o girăm prin aprobarea propunerii de buget.

Cine nu face faţă acestei exigenţe care ţine de igiena internă a unui partid de opoziţie la nivelul actualului Consiliu dominat de PSD&prietenii, cine îşi imaginează că poate folosi imaginea PNL şi să se alinieze în spatele PSD direct sau în spatele altor sateliţi, trebuie să răspundă.

Nu permit să îşi bată joc cineva, folosind sigla PNL, de încrederea bucureştenilor. Am muncit mult ca să o recâştigăm. Biroul Politic al PNL Bucureşti se convoacă în vederea retragerii sprijinului politic pentru Hazem Kansou şi Cristian Olteanu, Consilieri generali, urmând excluderea acestora”, a anunţat Violeta Alexandru, potrivit Adevărul.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close