Antena 3 CNN Politică EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Anunț-șoc făcut de un lider PSD după aflarea REZULTATELOR

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Anunț-șoc făcut de un lider PSD după aflarea REZULTATELOR

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Anunț-șoc făcut de un lider PSD după aflarea REZULTATELOR
24 Noi 2019   •   21:29

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Deși Klaus Iohannis a câștigat clar alegerile prezidențiale din acest an, cu un avans de circa 30 de procente, unii lideri PSD acuză.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2 „Alegerile prezidenţiale s-au pierdut până acum (de către PSD - n.r.) prin furt, prin Securitate, prin multe şmecherii. Hai să vă spun ceva, dacă vreţi să discutăm: în diaspora, noi am primit o mulţime de mesaje, filme mai ales, şi eu, de exemplu, am trei patru verişori care stau în Marea Britanie, unul în Germania, unul în Franţa şi au fost fiecare într-o secţie de votare să voteze, nu era nimeni. După care, aflăm că sunt 100.000 de voturi care s-au întâmplat în ultima oră. 100.000 de voturi împărţit la 800 de secţii de votare înseamnă că au votat două persoane pe minut. Faceţi calculul. Eu am văzut ce s-a întâmplat în ultima oră. (...) Din păcate, noi avem în 60 de secţii de votare din 800 reprezentanţi. (...) Eu cred că în diaspora este vorba de fraudă. Cred 100% că în diaspora a fost fraudă, pentru că aţi văzut pubele închise, deschise, nesigilate, hore făcute, oameni beţi prin secţii de votare. Deci, harababură”, a spus Cătălin Rădulescu la sediul central al PSD.

În diaspora, unde la această oră (21.30, n.red) se mai votează numărul celor care au ajuns la urne peste 900.000 de oameni. 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close