Antena 3 CNN Politică Familia Ralucăi Turcan pompează bani în PNL! Cu câți bani a creditat partidul

Familia Ralucăi Turcan pompează bani în PNL! Cu câți bani a creditat partidul

Familia Ralucăi Turcan pompează bani în PNL! Cu câți bani a creditat partidul
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Dec 2016   •   08:39

Famlia președintelui interimar al Partidului Național Liberal, Raluca Turcan, investește, la propriu, bani în formațiunea politică respectivă. Soțul Ralucăi Turcan, Valeriu Turcan, fostul consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu, a împrumutat PNL cu 10.000 de euro, ceea ce reprezintă de două ori valoarea chiriei anuale pe care familia actualului șef al liberalilor a încasat-o de pe apartamentul pe care îl deține în București.

Informația reiese din ultima declarație de avere depusă de Raluca Turcan pe site-ul Camerei Deputaților. Astfel, la capitolul “plasamente, investiții directe și împrumuturi acordate, dacă valoarea de plată anuală a acestora depășește suma de 5.000 de euro”, Raluca Turcan menționează trei investiții făcute de către soțul său, Valeriu Turcan. Prima mențiune se referă la suma de 1.901 lei investită în acțiuni sau părți sociale deținute la SIF Muntenia, în timp ce a doua mențiune face referire la suma de 2.200 de lei, reprezentând 98% din valoarea capitalului social al companiei SC Arthur And Regents SRL

Cea mai spectaculoasă mențiune din acest document este aceea potrivit căreia Valeriu Turcan a acordat, în nume personal, Partidului Național Liberal un împrumut în valoare de 10.000 de euro. Asta, în condițiile în care familia Turcan este datoare către BRD, potrivit declarației de avere, sume în cuantum de 25.666 de euro, respectiv de 92.875 de euro, contractate în anul 2007 și scadente în anul 2032, respectiv 2037.

Mai mult pe jurnalul.ro.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close