Antena 3 CNN Politică Ministrul Transporturilor: În anul 2018 vom da în folosinţă cel puţin 150 de kilometri de autostradă

Ministrul Transporturilor: În anul 2018 vom da în folosinţă cel puţin 150 de kilometri de autostradă

Ministrul Transporturilor: În anul 2018 vom da în folosinţă cel puţin 150 de kilometri de autostradă
24 Oct 2017   •   15:18

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat marţi, pe şantierul autostrăzii Lugoj - Deva, că anul viitor vor fi daţi în folosinţă cel puţin 150 de kilometri de autostradă, în acest sens el precizând că majoritatea problemelor care ţin de birocraţie s-au rezolvat.

Ministrul s-a arătat nemulţumit de întârzierile de pe şantierele autostrăzii Lugoj - Deva, arătând că lucrările sunt întârziate din lipsa organizării, deoarece finanţarea din partea Uniunii Europene a existat, iar toate plăţile s-au făcut la timp.

El a precizat că se referă la toate şantierele unde se execută lucrări de construcţie la autostrăzi, iar pentru atingerea scopului enunţat se va lucra "zi şi noapte".

De asemenea, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ştefan Ioniţă, şi secretarul de stat Mircea Biban vor trebui să facă analize săptămânale ale progresului lucrărilor, la faţa locului, ministrul Stroe menţionând că o dată pe lună va fi prezent şi el la aceste şedinţe.

"Voi acţiona zi şi noapte, fără sâmbătă, fără duminică, pentru acest deziderat (150 de kilometru de autostradă finalizaţi, n.r.). La Ministerul Transporturilor, de cinci zile, s-a schimbat programul de muncă. Ziua de muncă începe la 7,30, pentru factorii decidenţi, şi se termină noaptea târziu. Se vor folosi şi zilele de sâmbătă şi duminică. Nu în birou, biroul va fi aici sau în altă parte, pe autostrăzi, pe căile ferate, la metrou, acolo ne veţi întâlni", a adăugat Stroe.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: ministrul transporturilor autostrada
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close