Antena 3 CNN Politică Fenechiu către Băsescu: Nu ştiu care din noi are mai multe dosare penale

Fenechiu către Băsescu: Nu ştiu care din noi are mai multe dosare penale

Fenechiu către Băsescu: Nu ştiu care din noi are mai multe dosare penale
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    28 Mar 2013   •   14:53

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, joi, că nu este persona non grata, aşa cum susţine preşedintele Traian Băsescu, căruia i-a transmis că nu ştie care din cei doi are mai multe dosare penale şi "probleme ţinute sub capac".
   
"Eu consider că atât timp cât ambasadele din Europa vin la ministrul Transporturilor pentru consultări şi discuţii pe diverse teme, atât timp cât particip la întâlniri cu miniştri din ţările membre şi pe teme complicate, nu sunt chiar aşa persona non grata, cum încearcă domnul Traian Băsescu să acrediteze", a spus Fenechiu, citat de Mediafax.

Fenechiu, despre Băsescu: "O să vedem cine pică primul"
   
Ministrul a fost întrebat, la o întâlnire cu presa, dacă fiind implicat într-un dosar aflat în instanţă, nu consideră că afectează relaţiile României cu statele europene prin refuzul de demisiona din funcţia de ministru al Transporturilor.
   
"Eu aş vrea să îi amintesc (lui Traian Băsescu - n.r.) că mulţi ani dumnealui nu a putut călca prin aceste ţări. Şi aş vrea să îi mai spun un lucru şi-i transmit încă o dată: nu ştiu dintre noi doi care este cel care are mai multe dosare penale şi problema ţinute sub capac", a adăugat Fenechiu.
   

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close