Antena 3 CNN Politică Fenechiu, lui Blaga: Românii ştiu că nu vreţi decât să-i salvaţi pielea lui Băsescu

Fenechiu, lui Blaga: Românii ştiu că nu vreţi decât să-i salvaţi pielea lui Băsescu

Fenechiu, lui Blaga: Românii ştiu că nu vreţi decât să-i salvaţi pielea lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
27 Iul 2012   •   18:19

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu i-a îndemnat pe români să vină la vot şi să-şi exprime liber opţiunea, el transmiţându-i liderului PDL Vasile Blaga că, în ciuda intenţiei de a-i convinge să boicoteze referendumul, românii ştiu că singura sa intenţie este de a-i "salva pielea" lui Traian Băsescu, informează Mediafax.

"Îi îndemn pe toţi cetăţenii să vină să-şi exprime liber opţiunea. Atitudinea democratică e cea în care te prezinţi la scrutin şi votezi aşa cum îşi dictează conştiinţa. Într-o democraţie veritabilă voturile contează, nu absenteismul", a spus Fenechiu.
   
El a susţinut că, potrivit datelor statistice relevate de ultimul sondaj de opinie apărut, 95,7% dintre repondenţi au declarat că recomandarea de neparticipare la referendum, de boicotare a acestuia, a fost luată pentru a evita demiterea lui Traian Băsescu.
   
"Domnule Blaga, oricât v-aţi strădui să convingeţi pe români să nu iasă la vot, ei ştiu şi 95,7% spun că dumneavoastră nu vreţi decât să salvaţi pielea lui Traian Băsescu", a spus Fenechiu.
   
El a făcut un apel la colegii săi din USL să fie atenţi în ziua votului pentru a împiedica acţiunile sau tentativele de împiedicare a românilor să-şi exprime votul.
   

×
Parteneri
Ninge în toiul lunii mai, pe Transalpina. Avertisment pentru șoferi
x close