Antena 3 CNN Politică Fenechiu: Nici măcar Băsescu nu mai e ce-a fost. E "josnic" ce-a făcut

Fenechiu: Nici măcar Băsescu nu mai e ce-a fost. E "josnic" ce-a făcut

Fenechiu: Nici măcar Băsescu nu mai e ce-a fost. E "josnic" ce-a făcut
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    05 Noi 2012   •   21:32

Traian Băsescu face lucruri "sub demnitatea sa", astfel că nici preşedintele "nu mai este ce-a fost", apreciază liberalul Relu Fenechiu, după declaraţia făcută de şeful statului referitoare la urările pe care le-a primit de ziua sa pe Facebook.

"Mi se pare josnic, sub demnitatea lui Traian Băsescu, ăla mare şi tare, să vină să ne spună că 12.000 de oameni l-au felicitat pe Facebook de ziua sa şi să stăm liniştiţi, că n-a murit şi va reveni", a apreciat Relu Fenechiu, vicepreşedintele al PNL, în ediţia de luni seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

"Nici măcar Traian Băsescu nu mai este ce-a fost", a adăugat deputatul liberal.

Preşedintele Traian Băsescu a postat un mesaj video
pe reţeaua de socializare amintită, în care le-a mulţumit celor care i-au transmis mesaje de ziua lui şi le-a transmis că, deşi a tăcut în ultima vreme, va reveni.

"Vreau să mulţumesc tuturor acelor care anul acesta m-au felicitat cu ocazia zilei mele de naştere. Fie că au făcut-o pe Facebook, fie că au făcut-o pe Internet, fie că au făcut-o prin mesaje lăsate la cabinet. M-a impresionat numărul extraordinar de mare de vizitatori de pe Facebook: 185.000 din care 12.000 de like-uri şi 4.000 de mesaje. (...) Chiar dacă în ultimul timp am tăcut puţin, nu înseamnă că am început să gândesc altfel despre ţara mea şi acest lucru îl veţi vedea curând", a spus preşedintele.




×
Subiecte în articol: Relu Fenechiu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close