Antena 3 Politică Finul ambasadorului României la Londra, numit secretar de stat la cancelaria lui Ludovic Orban

Finul ambasadorului României la Londra, numit secretar de stat la cancelaria lui Ludovic Orban

09 Dec 2019   •   16:12
Finul ambasadorului României la Londra, numit secretar de stat la cancelaria lui Ludovic Orban sursă foto: Facebook

Ionel Ovidiu Bogdan, finul ambasadorului României în Marea Britanie, Dan Mihalache, a fost numit secretar de stat în Guvern, la Cancelaria premierului Ludovic Orban.

Liderul organizației județene PNL Maramureș, Ionel Ovidiu Bogdan, a fost numit secretar de stat în Guvern, la Cancelaria premierului Ludovic Orban. Decizia prim-ministrului a apărut în Monitorul Oficial.

Nașul său de cununie este ambasadorul României în Marea Britanie, fostul consilier prezidențial Dan Mihalache. Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Ionel Ovidiu Bogdan, i-a mulțumit premierului Orban pentru încrederea pe care i-a acordat-o.

„Începând de astăzi mă alătur echipei guvernamentale a premierului Ludovic Orban în calitate de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim Ministrului.

Mulțumesc premierului pentru încrederea acordată și colegilor care m-au susținut pentru această poziție. De asemenea, echipa PNL Maramureș alături de care voi munci în continuare pentru a ne atinge obiectivele asumate pentru anul viitor, merită recunoștința mea, deoarece împreună am muncit pentru a face din PNL Maramureș una din cele mai puternice organizații liberale din țară.

Sunt onorat de această numire și cu responsabilitate mă alătur echipei guvernamentale pentru a pune în practică măsurile despre care le-am vorbit oamenilor în campanie și pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare.

Sunt multe lucruri stricate de guvernările PSD, am început deja să le reparăm și sunt convins că împreună cu întreaga echipă guvernamentală vom reuși să ducem la capăt cu succes toate măsurile asumate.

Cu muncă, încredere și bună-credință construim împreună România pe care o dorim cu toții”, a scris Ionel Ovidiu Bogdan pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close