Finul președintelui Klaus Iohannis, reales preşedinte al Forumului Germanilor din România

de M.Z.    |    29 Apr 2017   •   16:14
Finul președintelui Klaus Iohannis, reales preşedinte al Forumului Germanilor din România Foto: Klaus Iohannis/ Facebook

Medicul Paul-Jurgen Porr, a fost reales, vineri, preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR). 

Paul-Jurgen Porr este, potrivit Antena 3, fin al președintelui Klaus Iohannis.

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, Porr a fost candidatul nominalizat de Consiliul de Conducere şi a primit voturile tuturor celor 26 de delegaţi la Adunarea Reprezentanţilor. Conform statutului FDGR, mandatul preşedintelui este de patru ani. 

Adunarea Reprezentanţilor s-a întrunit la Sibiu în prima şedinţă ordinară din acest an, unde au fost prezenţi reprezentanţi din toate cele cinci organizaţii regionale, ale fundaţiilor FDGR şi a organizaţiei de tineret, cât şi preşedintele de onoare, dr. Paul Philippi, deputatul Ovidiu Ganţ, Christiane Cosmatu - subsecretar de stat în Departamentul pentru relaţii interetnice şi primarul Sibiului, Astrid Fodor. 

Paul-Jurgen Porr s-a născut în 1951, la Mediaş, este căsătorit şi are doi copii. A studiat Facultatea de medicină la Institutul de Medicină şi Farmacie Cluj. În prezent este conferenţiar la Facultatea de Medicină din Sibiu şi şef secţie al Clinicii Medicale I a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu. Porr este membru al FDGR din 1990. 
 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close