Antena 3 CNN Politică Firea: Îmi pare rău pentru foștii colegi! Au pus proiectul personal mai presus de interesul național

Firea: Îmi pare rău pentru foștii colegi! Au pus proiectul personal mai presus de interesul național

Firea: Îmi pare rău pentru foștii colegi! Au pus proiectul personal mai presus de interesul național
21 Iun 2017   •   14:33

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a susținut, după adoptarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, că războiul din PSD a dăunat tuturor.

Firea a subliniat că se bucură că președintele Klaus Iohannis a decis să cheme deja coaliția PSD-ALDE la consultări

În plus, edilul Capitalei a afirmat că îi pare rău pentru foștii colegi care au pus proiectul personal mai presus de interesul național.

"Îmi pare rău pentru foștii colegi, dar au pus proiectul personal mai presus de interesul național. Poate își dau și ei seama ce au făcut și că am pierdut noi toți. Ar fi trebuit să facă lucruri bune, nu acest război care ne-a dăunat tuturor. Cred că președintele Klaus Iohannis va respecta Constituția, legile și regula și cutuma într-o democrație. Avem o majoritate parlamentară, dovedită astăzi", a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a subliniat că PSD urmează să se întrunească în Comitetul Executiv Național pentru a analiza propunerile privind viitoare formulă guvernamentală din care ar putea face parte inclusiv persoane care nu fac parte din coaliția de guvernământ.

"Mă bucur că sunt consultări atât de rapid. Ne vom întruni în CExN și vom analiza propunerile colegilor privind viitoarea formulă guvernamentală și vom lua o decizie corectă", a spus Firea.

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close