Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu, înaintea ședinței în care ar urma să fie demis de la șefia Senatului: ”Despre ce vorbiți, că nu înțeleg?”

Florin Cîțu, înaintea ședinței în care ar urma să fie demis de la șefia Senatului: ”Despre ce vorbiți, că nu înțeleg?”

Florin Cîțu susține că nu știe nimic despre o eventuală schimbare a lui din funcția de președinte al Senatului și că nu are ce să își reproșeze cu privire la activitatea pe care a desfășurat-o încă de când a ocupat această funcție.

Florin Cîțu, înaintea ședinței în care ar urma să fie demis de la șefia Senatului: ”Despre ce vorbiți, că nu înțeleg?”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    29 Iun 2022   •   10:14

Reporter: Ați încălcat statutul, domnule Cîțu?  

Florin Cîțu: Care statut? 

Reporter: Eventual prin declarații ați deranjat în vreun fel? 

Florin Cîțu: Sunt aceleași declarații ca anul trecut când candidam împotriva lui Ludovic Orban. Aceleași declarații împotriva unor măsuri populiste. Nu s-a schimbat nimic, eu nu m-am schimbat. 

Reporter: Considerați că nu ați respectat disciplina de partid? 

Florin Cîțu: Despre ce vorbiți, că nu înțeleg? 

Reporter: Despre schimbarea dumneavoastră din funcția de președinte al Senatului. 

Florin Cîțu: Eu nu am această informație, președintele partidului nu m-a sunat, secretarul general nu, nu m-a sunat nimeni. Aici discutăm despre proiecte de lege. 

Reporter: Aveți să vă reproșați ceva dacă astăzi colegii dumneavoastră vă schimbă din această funcție? 

Florin Cîțu:  Nu! Uitați-vă la activitatea Senatului, că este mai bună... O vizită oficială în Statele Unite după 11 ani... Eu zic că avem o activitate a Senatului foarte bună! 

Liberalii s-au hotărât! Florin Cîțu va fi schimbat de la șefia Senatului | Cine îi ia locul

Ședință de urgență, miercuri dimineață, la PNL! Liberalii au hotărât să îl schimbe pe Florin Cîțu de la șefia Senatului.

La ora 9:30, miercuri dimineață, liberalii s-au întrunit într-o întâlnire de urgență, potrivit surselor Antena 3, pentru a-l schimba pe Florin Cîțu de la șefia Senatului, după ce l-au schimbat din funcția de președinte interimar al filialei sector 3 PNL.

Toți senatorii Partidului Național Liberal au fost convocați la o ședință a grupului senatorial la ora 9:30. 

De asemenea, premierul și președintele PNL, dar și secretarul general al PNL, Lucian Bode, au cerut prezența obligatorie pentru toți senatorii în plenul Senatului, la ora 12:00.

Florin Cîțu va fi schimbat din funcția de președinte al Senatului, în ultima zi din această sesiune parlamentară și în locul lui ar urma să fie propusă și susținută Alina Gorghiu.

Ea ar urma să fie președinte interimar pe timpul vacanței parlamentare, urmând ca în septembrie, când începe sesiunea parlamentară, să fie pus un nou președinte al Senatului în locul lui Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close