Antena 3 CNN Politică Florin Cîţu, după ce a îngheţat salariile, pensiile și alocațiile: "Oamenii vor simți că viața lor se îmbunătățește zi de zi"

Florin Cîţu, după ce a îngheţat salariile, pensiile și alocațiile: "Oamenii vor simți că viața lor se îmbunătățește zi de zi"

Premierul Florin Cîţu pare optimist şi anunţă că traiul românilor se va îmbunătăţi anul acesta, deşi salariile şi pensiile au fost îngheţate, iar majorarea alocaţiilor a fost şi ea amânată. 

Florin Cîţu, după ce a îngheţat salariile, pensiile și alocațiile: "Oamenii vor simți că viața lor se îmbunătățește zi de zi"
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2021   •   09:28

Şeful Guvernului susţine că ţara noastră s-a împrumutat mai ieftin în criză, iar gradul de îndatorare este unul dintre cele mai mici din UE. 

"Dreapta va guverna România în următorii 8 ani de zile. Nu știu în ce formulă. Am avut rezultate. Oamenii vor simți că viața lor se îmbunătățește în fiecare zi.

În trimestrul IV am avut cea mai mare creștere din UE. Vedem o revenire. Avem venituri mai mari decât anul trecut.

Gradul de îndatorare al României este printre cele mai mici din UE. Noi ne-am împrumutat mai ieftin, în criză, decât PSD pe creștere economică.

Zi de zi specialiștii PSD în economie ne spuneau că distrugem țara. Au venit 1,3 milioane de români din străinătate și și-au găsit locuri de muncă", a declarat premierul Florin Cîțu, miercuri seara, la B1 TV.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close