Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu, primele declarații după consultările de la Cotroceni: ”Nu vă dezvăluim strategiile noastre!”

Florin Cîțu, primele declarații după consultările de la Cotroceni: ”Nu vă dezvăluim strategiile noastre!”

Florin Cîțu a declarat că, în cadrul consultărilor de astăzi, de la Cotroceni, PNL nu a venit cu o propunere de premier.

Florin Cîțu, primele declarații după consultările de la Cotroceni: ”Nu vă dezvăluim strategiile noastre!”
de Laura Dinu    |    11 Oct 2021   •   13:27

”Astăzi, la consultările de la Cotroceni, Partidul Național Liberal a prezentat mandatul, pentru că am spus foarte clar că nu avem o majoritate și atunci nu am avut o propunere de premier. 

I-am spus domnului președinte că săptămâna trecută, în Parlamentul României, s-a conturat și s-a votat o majoritate între USR, AUR și USR, o majoritate votată și aceea este declarată majoritatea la care ne uităm cu toții.

În același timp vreau să îi asigur pe toți românii că PNL, alături de colegii de la UDMR își va face în continuare datoria și va administra această perioadă dificilă prin care trece România”, a declarat Florin Cîțu.

”În același timp vom folosi toate resursele pe care le avem în această perioadă de interimat, pentru a ne asigura că efectele creșterii prețurilor la energie vor fi cât mai puțin resimțite de români”, a mai spus el. 

Totodată, Cîțu a exclus total o guvernare alături de USR.

”Partidul Național Liberal are o decizie BEX foarte clară care spune că, dacă USR votează moțiunea împotriva guvernului nu mai putem merge la guvernare cu USR. În același timp, PNL este responsabil, atunci când vom avea o majoritate, vom da și premierul și vom merge mai departe. 

Știți foarte bine că nu vă dezvăluim strategiile noastre, vom merge în continuare și vom negocia. Când vom avea o majoritate, vom prezenta toate soluțiile!

Astăzi, în afara retoricii sau a discursului public, există o majoritate votată și testată. Mi-e imposibil să cred că cineva spune că am votat azi aici, dar eu de fapt fac altceva. PNL merge înainte, își asumă guvernarea și vom încerca să facem o majoritate pentru următoarele”, a mai spus Florin Cîțu, imediat după consultările de la Palatul Cotroceni. 

×
Subiecte în articol: PNL Florin Cîțu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close