Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu, după consultările de la Cotroceni: ”Am avut o propunere de premier pentru a debloca criza politică, pentru a avea un guvern cât mai rapid!”

Florin Cîțu, după consultările de la Cotroceni: ”Am avut o propunere de premier pentru a debloca criza politică, pentru a avea un guvern cât mai rapid!”

Florin Cîțu a declarat, imediat după consultările de la Cotroceni, că a propus un premier ”pentru a debloca criza politică și pentru a avea un guvern cât mai rapid”.

Florin Cîțu, după consultările de la Cotroceni: ”Am avut o propunere de premier pentru a debloca criza politică, pentru a avea un guvern cât mai rapid!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    21 Oct 2021   •   12:13

”Știți foarte bine că românii trec printr-o criză politica dar si de sănătate. PNL astăzi a dat dovadă de maturitate si responsabilitate si s-a prezentat la consultările cu președintele cu o propunere de premier pentru a debloca criza politică, pentru a avea un guvern cât mai rapid și a putea să gestionam situația din Sănătate.

Partidul Național Liberal l-a propus pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă pentru funcția de premier, într-un guvern minoritar, alături de partenerii cu care am gestionat și până acum această situație, de la UDMR”, sunt primele declarații ale lui Florin Cîțu după consultările de la Cotroceni. 

”În acest moment mizăm pe responsabilitatea parlamentarilor pentru a avea un guvern cât mai rapid, un guvern care să gestioneze aceasta situație. Așa cum am spus PNL e partidul care arata maturitate si responsabilitate și își asumă guvernarea în acest moment dificil prin care trece România.

Este o propunere pe care eu am făcut-o în Biroul Politic Național o propunere care venea tocmai pentru a debloca aceasta criză politică. Este mai important și am intrat în politică pentru români, vreau să facem politica pentru români și e mai important în acest moment să avem un guvern cu puteri depline.

Eu am făcut propunerea colegilor mei din Partidul Național Liberal, o propunere care a fost acceptat de Biroul Politic Național în unanimitate”, a mai spus Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close