Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu: "România este pe locul șase în UE cu o rată a inflației de 2.7%"

Florin Cîțu: "România este pe locul șase în UE cu o rată a inflației de 2.7%"

Florin Cîțu a anunțat că România este pe locul 6 în UE la rata inflației din luna aprilie. Premierul susține că acesta este rezultatul măsurilor economice luate de Guvern.

Florin Cîțu: "România este pe locul șase în UE cu o rată a inflației de 2.7%"
Sursa foto: Agerpres
de Maria Zărnescu    |    20 Mai 2021   •   10:21

Totodată, el a precizat că executivul pregătește măsurile pentru perioada post-pandemie.

Premierul Florin Cîţu aruncă primele săgeţi înainte de întâlnirea cu președintele PSD, Marcel Ciolacu. Cîţu scrie pe Facebook că, "în guvernarea PSD, România a avut cea mai mare rată a inflației din Uniunea Europeana trei ani la rand.

Mai clar, România a condus topul rușinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialiști. Rata inflației în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%.

Nici până azi psd-istii nu și-au cerut scuze în fața românilor pentru o astfel de "performanță". Cine știe, poate astăzi este ziua în care își vor cere scuze - scrie prim-ministrul

Florin Cîțu: "Pregătim măsurile pentru perioada post-pandemie"

"O zi bună să mai demontez un fake news. Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflație.

Astăzi România este pe locul șase în UE cu o rata a inflației de 2.7%. Am arătat că avem cele mai bune măsuri pentru a avea creștere economică, cea mai rapidă revenire economică și am scos România din topul rușinii.

Asta înseamnă guvenare pe principii liberale.

Acum pregătim măsurile pentru perioada post-pandemie și pentru a asigura cea mai bună perioadă din istorie din punct de vedere economic pentru toți românii. În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflației din UE 3 ani la rand. Mai clar, România a condus topul rușinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialiști. Rata inflației în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu și-au cerut scuze în fața românilor pentru o astfel de "performanță". Cine știe, poate astăzi este ziua în care își vor cere scuze", a scris premierul Florin Cîțu, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu rata inflatie România UE
Parteneri
Horoscop 4 octombrie 2023. Gemenii pot muta munții din loc
x close