Antena 3 CNN Politică Flutur: Dacă USL are 67%, cum se laudă seara la ştiri, de ce mai are nevoie de UDMR?

Flutur: Dacă USL are 67%, cum se laudă seara la ştiri, de ce mai are nevoie de UDMR?

Flutur: Dacă USL are 67%, cum se laudă seara la ştiri, de ce mai are nevoie de UDMR?
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Sep 2011   •   18:00

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat duminică, la Eforie Nord, că USL este un peţitor politic, o formaţiune plângăcioasă care cere mâna UDMR-ului săptămânal, conform Mediafax.

"Crin Antonescu cere public, o dată pe săptămână, UDMR-ului să vină alături de ei. Păi dacă au 67% în sondaje, aşa cum se laudă seara la ştiri, ce le mai trebuie UDMR? Ei au exact cât le-am arătat noi la Neamţ şi Maramureş, 43% - 45%, atâta. Şi încă au mult. Acest USL, care e un fel de peţitor politic care tot cheamă, a devenit un fel de formaţiune plângăcioasă. La început, vroia să se vândă ca o formaţiune curajoasă, seriosă dar e mai mult plângăcioasă”, a declarat Futur în faţa tinerilor din PDL.

"E clar. Eu vă spun că la Suceava, acum trei săptămâni, 65% avea USL. Alaltăieri, avea 51%. Vor să zică, în trei săptămâni au scăzut în sondajele lor cu 14%. Nu-ţi reglează nici minciunile măcar, ca s-o spunem pe aia dreaptă”, a adăugat Flutur.

Totodată, Flutur a precizat că este un om care a condus campanii electorale alături de colegii săi şi ştie „ce periculos este să te mintă cineva în sondaje şi tu să mai şi crezi”.

"Pleci în concediu fericit, cum au făcut pesediştii. Ei în judeţe s-au jucat de-a puterea, unul se juca de-a prefectul, altul de-a subprefectul, şefi la finanţe. Pentru că au văzut că au 67%. Ăsta este marele pericol pentru un partid – să amăgeşti. Să le dai cu etnobotanicele pe la nas oamenilor tăi, să spui „ce fericiţi suntem şi uite, suntem la putere”. Până atunci mai este, iar PDL trebuie să intre în dispozitiv, să le arătăm că nu este aşa”, a adăugat democrat-liberalul.



×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close