Antena 3 CNN Politică Flutur: se discută despre o alianţă între PNL, PSD şi PC

Flutur: se discută despre o alianţă între PNL, PSD şi PC

Flutur: se discută despre o alianţă între PNL, PSD şi PC
13 Noi 2007   •   07:26

La nivel local se discută despre o alianţă între PNL, PSD şi PC. Cel puţin aşa susţine vicepreşedintele PLD Gheorghe Flutur. Declaraţia apare în ediţia de azi a „Jurnalului Naţional”. Flutur dezminte, totodată, zvonurile potrivit cărora s-ar pregăti o fuziune între democraţi şi liberal-democraţi. „Prin ţară, mai mulţi lideri locali ai PSD şi PC vorbesc despre acest pol, despre această alianţă, şi apropierea este deja foarte vizibilă. Ieri (duminică - n.r.), preşedintele Voiculescu a confirmat la Suceava ce am spus eu”, declară Gheorghe Flutur.

În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură pe care partidul liberal-democrat intenţionează să o depună împotriva Guvernului, Gheorghe Flutur nu a putut să precizeze o dată exactă. „Mai avem 14-15 semnături. Se discută acum, dar noi suntem ocupaţi cu desfăşurarea campaniei electorale. O să vedem. În perioada următoare. N-am hotărât încă exact o dată”.

Pe de altă parte, Flutur a dezminţit zvonul potrivit căruia ar urma să aibă loc o fuziune între PD şi PLD. Întrebat de reporterul „Jurnalului Naţional” dacă sunt reale anumite zvonuri lansate de liberali în acest sens, Gheorghe Flutur a răspuns: „Ei nu sunt liberalii, ei sunt peneliştii. Am auzit şi eu un lider de la malul mării (senatorul PNL Puiu Haşotti - n.r.), care este arheolog, din câte ştiu, şi se pricepe la trecut şi mai puţin la viitor. Arheologii trebuie să se aplece asupra trecutului şi nu cred că pot fi luaţi în serios când vorbesc despre viitor”.

Antena 3

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close