Antena 3 Politică Fota - supărat pe Antonescu: Nu ar fi trebuit ca opţiunea mea să fie făcută publică. Şedinţele CSAT sunt secrete

Fota - supărat pe Antonescu: Nu ar fi trebuit ca opţiunea mea să fie făcută publică. Şedinţele CSAT sunt secrete

de L.D.    |    22 Iul 2012   •   20:59
Fota - supărat pe Antonescu: Nu ar fi trebuit ca opţiunea mea să fie făcută publică. Şedinţele CSAT sunt secrete
Sursa foto: Foto: Mediafax

Iulian Fota, consilierul prezidenţial, a declarat că opţiunea sa în cazul propunerii de demitere a şefului STS nu ar fi trebuit să fie făcută publică de preşedintele interimar, Crin Antonescu, şedinţele CSAT fiind secrete, scrie Mediafax.
   
Consilierul prezidenţial pe probleme de securitate naţională, Iulian Fota, a declarat într-o emisiune că preşedintele interimar, Crin Antonescu, nu ar fi trebuit să facă publică opţiunea sa în CSAT în cazul votului pentru demiterea şefului STS, Marcel Opriş.
   
Lui Fota i s-a spus că opţiunea sa a fost făcută deja publică în acest caz.
   
"Nu ar fi trebuit să se întâmple. (...) Sunt într-o situaţie foarte complicată, pentru că şedinţele CSAT, conform legii, sunt secrete, deci nu ar trebui să se cunoască bucătăria, nici măcar cum am votat fiecare dintre noi", a spus consilierul prezidenţial.
   
În plus, consilierul prezidenţial a susţinut că telefoanele ar fi fost necesare atât pentru protecţia preşedintelui suspendat, cât şi pentru un caz în care ar fi apărut o situaţie la nivel internaţional iar Crin Antonescu ar fi trebuit să se sfătuiască cu Traian Băsescu, fără a exista riscul interceptării.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close