Antena 3 CNN Politică Frunzăverde: Ideile prezentate de Liviu Dragnea pe tema regionalizării coincid cu cele incluse în proiectul privind descentralizarea

Frunzăverde: Ideile prezentate de Liviu Dragnea pe tema regionalizării coincid cu cele incluse în proiectul privind descentralizarea

Frunzăverde: Ideile prezentate de Liviu Dragnea pe tema regionalizării coincid cu cele incluse în proiectul privind descentralizarea
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2013   •   09:28

Liberalul Sorin Frunzăverde susţine că ideile prezentate de vicepremierului Liviu Dragnea pe tema regionalizării coincid cu cele incluse de el în proiectul privind reîmpărţirea teritorială a ţării, conform pesurse.ro.

Frunzăverde îi dă astfel o replică ministrului Dezvoltării care a respins categoric documentul redactat de liberal.

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde şi-a prezentat proiectul de lege privind regionalizarea la începutul lunii februarie. Demersul lui nu a fost apreciat de vicepremierul social-democrat Liviu Dragnea.

„Din ultimele atitudini pe care ministrul Dragnea le are în legătură cu modul în care el vede descentralizarea e o mică diferenţă faţă de proiectul pe care noi l-am propus şi ce spune el, fără a avea un text de lege scris în legătură cu regionalizarea”, a spus președintele CJ Caraș-Severin.

Ministrul Dezvoltării declara, după lansarea proiectului, că Executivul nu îşi asumă nici un fel de variante care circulă pe internet.

„Ăla nu este proiect de lege, este un document care nu are legătură cu proiectul oficial pe regionalizare şi descentralizare. Probabil că sunt oameni care vor să-şi facă imagine pe ideea de regionalizare. Este un demers care nu ajută proiectul în sine”, a precizat Liviu Dragnea.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close