Antena 3 CNN Politică Gabriel Oprea la "Sinteza Zilei": Îl susţin total pe Victor Ponta

Gabriel Oprea la "Sinteza Zilei": Îl susţin total pe Victor Ponta

Gabriel Oprea la "Sinteza Zilei": Îl susţin total pe Victor Ponta
11 Iun 2015   •   21:44

Vicepremierul Gabriel Oprea este invitatul lui Mihai Gâdea, joi, la "Sinteza Zilei".

Liderul UNPR discută pe cele mai "fierbinţi" subiecte ale scenei politice.

"N-am dărâmat niciun Guvern din care am făcut parte. Inclusiv guvernul Ungureanu. Îl susţin total pe Victor Ponta, uman şi politic. Uman, pentru că suntem prieteni. Este un băiat deştept, un bun prim-ministru. Pe de altă parte îl susţin politic. Este un guvern bun, poate deveni foarte bun. Nu o spun numai eu, o spun FMI, Banca Mondială" a spus Gabriel Oprea.

Întrebat de Mihai Gâdea ce părere are despre modul în care s-au desfăşurat evenimentele de săptămâna trecută, depunerea moţiunii în Parlament, urmată de anunţul făcut de DNA în legătură cu Victor Ponta, Gabriel Oprea a spus că nu crede că a fost ceva orchestrat.

"A fost o coincidenţă nefericită. Aşa cred. I-a creat lui Victor Ponta o platformă mare de credibilitate. Asta cred eu. Cred în statul român. Ar fi anormal dacă ar fi fost altfel. Cred că procurorul respectiv nu are legătură cu depunerea moţiunii" spune Gabriel Oprea.

Vicepremierul crede că este normal şi democratic demersul opoziţiei de a depune moţiunea de cenzură, dar că aceasta nu va trece.

"Orice proiect politic doreşte să meargă la guvernare. Mâine nu are nicio şansă moţiunea de cenzură" crede Gabriel Oprea.

Acesta a confirmat şi negocierile privind formarea unui nou guvern, negocieri purtate cu liberalii, fără a spune ce i-au oferit aceştia.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Gabriel Oprea
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close