Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: „Am demonstrat că nu funcția îl face pe om! Sub nicio formă nu îmi dau demisia din PSD”

Gabriela Firea: „Am demonstrat că nu funcția îl face pe om! Sub nicio formă nu îmi dau demisia din PSD”

Gabriela Firea: „Am demonstrat că nu funcția îl face pe om! Sub nicio formă nu îmi dau demisia din PSD”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    19 Noi 2018   •   18:10

Gabriela Firea a demisionat din funcția de vicepreședinte PSD, după ce renunțase la funcția de președinte interimar al PSD București.

„E o decizie solidară cu colegii mei din București și din Ilfov care se consideră nedreptățiți. Mi s-a spus în cadrul ședinței că eu sunt vinovată pentru că toți parlamentarii PSD din Ilfov și-au dat demisia și eu nu i-am oprit din acest demers. Nu aveam cum, pentru că a fost o inițiativă personală. Ei au reacționat pentru că erau chemați în fiecare zi la sediul central și erau îndrumați să dea declarații împotriva mea(...). S-a supus la vot și s-a obținut majoritate pentru dizolvarea biroului județean PSD Ilfov. Nu puteam să rămân vicepreședinte, iar colegii mei să nu mai fie în BPN. E o răzbunare. E clar că domnul Dragnea a vrut să scape de mine din Comitetul Executiv. Am demonstrat că nu funcția îl face pe om!”, a spus Gabriela Firea.

„Eu nu am cerut funcții, când am intrat în PSD. Am închis un capitol din viața mea. Sunt simplu membru, sub nicio formă nu îmi dau demisia din PSD, nici nu se pune problema. Nu mă leg cu lanțul de funcțiile din PSD”, a mai spus Gabriela Firea.

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close