Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, anunțul care cutremură scena politică. Ce spune despre o posibilă candidatură la președinția României

Gabriela Firea, anunțul care cutremură scena politică. Ce spune despre o posibilă candidatură la președinția României

Gabriela Firea, anunțul care cutremură scena politică. Ce spune despre o posibilă candidatură la președinția României
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Apr 2017   •   21:53

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, la emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, că nu se gândește să candideze la președinția României, așa cum ar fi lăsat să se înțeleagă președintele social democrat, Liviu Dragnea.

”Am spus și repet. Sunt soție, sunt mamă a trei băieți, familia mea merită mai mult decât o mamă care pleacă dimineața și vine seara acasă. (...) Am spus că, dacă cetățenii din București vor decide să mai primesc un mandat după finalizarea acestuia, deci peste trei ani și ceva, voi prelua această responsabilitate pentru că proiecte pe care le lansez acum se vor finaliza, undele dintre ele, până la finalul mandatului, altele începute spre exemplu anul viitor, vor fi în continuare (...) Printre prioritățile mele nu se numără gândul sau proiecția unei candidaturi la Președinția României, mă onorează faptul că domnul președinte Dragnea, și poate că și alte personalități, s-au gândit la mine că ar fi posibilă o astfel de postură, așa cum s-a întâmplat și la Primăria Capitalei, (...) nu m-am dus eu să spun vreau să fiu candidatul”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close