Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, cu demisia pe masă din toate funcțiile: Am spus atunci că eu nu pot să mai fiu primar, dacă Dragnea taie bugetul Primăriei!

Gabriela Firea, cu demisia pe masă din toate funcțiile: Am spus atunci că eu nu pot să mai fiu primar, dacă Dragnea taie bugetul Primăriei!

Gabriela Firea, cu demisia pe masă din toate funcțiile: Am spus atunci că eu nu pot să mai fiu primar, dacă Dragnea taie bugetul Primăriei!
Sursa foto: foto: captura Antena 3
05 Sep 2018   •   22:05

Gabriela Firea spune că a fost la un pas să-și dea demisia de la Primăria Generală și din toate funcțiile din partid.

Totul s-a întâmplat anul trecut, când Liviu Dragnea a vrut să taie 40% din bugetul primăriei.

"Prima tensiune dintre mine și Liviu Dragnea a fost la bugetul de la sfârșitul anului trecut, pentru că a vrut să taie aproape jumătate. I s-a propus acest lucru de către unii consilieri și domnia sa agrease politic și, după intervenție mea aș spune chiar în forță, cu demisiile pe masă din toate funcțiile - vicepreședinte la nivel național, președinte PSD București...

Am spus că suntem într-o eroare. Eu nu pot fi primar cu funcții în PSD dacă propriul meu președinte cu bună știință, știind ce efecte devastatoare vor fi asupra Capitalei acceptă să se taie aproape 40%", a mărturisit Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire Gabriela Firea
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close