Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Vlad Voiculescu este dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu"

Gabriela Firea: "Vlad Voiculescu este dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu"

Senatoarea PSD, Gabriela Firea, a lansat un atac critic la adresa ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu despre care spune că este direct răspunzător de problemele cu care se confruntă în acest moment sistemul medical din România.

Gabriela Firea: "Vlad Voiculescu este dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu"
Sursa foto: Facebook Gabriela Firea
de Claudia Popovici    |    17 Mar 2021   •   21:03

Senatoarea PSD, Gabriela Firea condiseră că Vlad Voiculescu, pe care îl numeşte "ministrul nu ştiu, nu semnez", este principalul vinovat pentru că medicii din centrele de vaccinare nu sunt plătiți, pentru scandalul datelor secrete și pentru criza paturilor de la ATI.

"Ministrul nu știu, nu semnez, nu răspund! Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, este dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu.

Voiculescu spune întruna că nu știe, că nu semnează și că nu răspunde detalii, dar este principalul vinovat pentru faptul că medicii din centrele de vaccinare nu sunt plătiți, pentru scandalul datelor secrete și pentru criza paturilor de la ATI", scrie liderul PSD, Gabriela Firea pe Facebook.

"Fuga de răspundere a ministrului Sănătății vulnerabilizează sistemul de sănătate din România"

"Fuga de răspundere a ministrului Sănătății, lipsa de performanță, refuzul de a-și asuma măsuri și explicații necesare și scandalul declarațiilor dintre el și premierul Cîțu vulnerabilizează sistemul de sănătate din România exact în momentul în care era mai multă nevoie de competență, de spirit organizatoric și de asumare a deciziilor.Iar consecința directă este creșterea numărului de bolnavi și de morți", a mai spus senatoarea Gabriela Firea, pe Facebook.

"Cerem încă odată demiterea sa, până nu e prea târziu și pagubele prea mari"

"Vlad Voiculescu a greșit prea grav și prea des! Fiecare zi cu el ministru al Sănătății va adânci criza și va amplifica problemele; pur și simplu, Voiculescu nu mai are resurse nici de legitimitate și nici de încredere pentru a continua.

Cerem încă odată demiterea sa, până nu e prea târziu și pagubele prea mari!

Am discutat acest subiect grav si in cadrul intalnirii de azi, cu presedintii si parlamentarii social - democrati din Bucuresti", a mai spus liderul PSD, Gabriela Firea.

×
Parteneri
Horoscop 4 octombrie 2023. Gemenii pot muta munții din loc
x close