Gabriela Firea: Retragerea premierului desemnat cu un sfert de oră înainte de votul de învestitură este o bătaie de joc

de S.T.    |    12 Mar 2020   •   19:23
Gabriela Firea: Retragerea premierului desemnat cu un sfert de oră înainte de votul de învestitură este o bătaie de joc Antena 3

Gabriela Firea a reacționat după ce Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat cu câteva minute înainte începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului.

„Este pur și simplu revoltător! Retragerea premierului desemnat cu un sfert de oră înainte de votul de învestitură este o bătaie de joc la adresa poporului român!

Cel mai scandalos lucru e că această fugă de răspundere a avut loc în momentul în care Dl Cîțu a realizat că are majoritate și că ar putea deveni prim-ministru!

Ce poate fi mai rușinos decât atât? Să dezertezi ca un laș exact atunci când țara avea nevoie mai mult ca oricând de un guvern funcțional care să poată gestiona criza coronavirus.

Este dovada ticăloșiei! Guvernul Cîțu era un guvern născut să cadă! Totul a fost o scenetă de prost gust, al cărei unic scop era declanșarea anticipatelor!

Iar proba cea mai clară e chiar explicația pe care a dat-o Cîțu pentru gestul său iresponsabil: „pentru a avea succes în alegerile care vin, Președintele partidului trebuie să fie și Prim-Ministru”.

Deci e limpede! Nu criza din sănătatea publică, nu criza economică ce ne bate la ușă, nu criza socială, nu temerile romanilor sunt cele care conteaza pentru Dl Catu si PNL.

Un singur lucru l-a mânat să ia acea decizie: setea nestăvilită „de a avea succes în alegerile care vin”!

Oameni buni, vă dați seama că acest personaj irespinsabil are pe mână bugetul țării?

Vă dați seama că, în timp ce țara ardea pur și simplu de epidemia de coronavirus, PNL-ul &co își făceau planuri de cum să mai smulgă un procent electoral!?

Noi cu virusul, cu carantina, cu izolările, infectările sau cu îngrijorarea unor posibile decese, iar ei cu procentele electorale!”, a scris Gabriela Firea, joi, pe pagina sa de Facebook.

Florin Cîțu și-a depus mandatul de premir desemnat cu câteva minute înainte începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului, de la ora 16.00.

Anunțul a fost făcut de Administrația Prezidențială.

Parteneri
x close