Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea reacționează în cazul voturilor de la Sectorul 1: "Hoții de la locale strigă fraudă la guvernare"

Gabriela Firea reacționează în cazul voturilor de la Sectorul 1: "Hoții de la locale strigă fraudă la guvernare"

Gabriela Firea reacționează în scandalul renumărării voturilor de la Sectorul 1. "Capitala a fost fraudată", spune fostul edil.

Gabriela Firea reacționează în cazul voturilor de la Sectorul 1: "Hoții de la locale strigă fraudă la guvernare"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    20 Apr 2021   •   11:26

Fostul primar a transmis un mesaj pe contul său de Facebook. Gabriela Firea susține că "hoții de la locale strigă hoții de la guvernare" și este de părere că Bucureștiul a fost fraudat.

"Bună dimineața celor care au știut cā alegerile locale din Capitalā au fost fraudate de <> și au închis ochii! Acum, culeg ce au semănat! Hoții de la locale strigă fraudă la guvernare", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Bunā dimineața celor care au știut cā alegerile locale din Capitalā au fost fraudate de “oamenii noi din politicā” și au închis ochii! Acum, culeg ce au semānat! Hoții de la locale strigā “fraudā la guvernare”!

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 19 aprilie 2021

La începutul lunii februarie, polițiștii au început renumărarea voturilor înregistrate în Sectorul 1 la alegerile locale care au avut loc anul trecut.

Operațiunea de renumărare a voturilor a fost demarată la sediul Serviciului Control Intern din Capitală, acolo fiind improvizat un spațiu.

Zece polițiști au fost desemnați să se ocupe exclusiv de punerea în aplicare a solicitării venite de la Secția specială, procurorul lansând un termen de recomandare de două luni până la care să aibă rezultatul renumărării.

Procurorul Sorin Iașinovschi de la Secția specială pentru investigarea magistraților a fost cel care a dispus printr-o ordonanță de delegare ca Poliția Capitalei să renumere toate voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 din București câștigate de Clotilde Armand în dauna lui Dan Tudorache.

Marcel Ciolacu: "Informația este că dl Tudorache a câștigat alegerile"

Clotilde Armand a pierdut alegerile, iar desființarea SIIJ e cerută pentru a îngropa ancheta, a declarat luni Marcel Ciolacu: "Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1".

"Informația este că dl Tudorache a câștigat alegerile. Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Presupun că dna Clotilde nu este bolșevică, ca pe timpul lui Stalin - nu contează cine votează, ci cine numără - și-și va da demisia, va pleca. Îi anunț cu tristețe că SIIJ nu se va desființa în 15 zile până ancheta va fi finalizată", a mai spus liderul social-democrat.
 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea alegeri frauda guvernare
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close