Antena 3 CNN Politică Geoană, atac la preşedinte: Solicităm DNA să se autosesizeze în privinţa afacerilor familiei Băsescu

Geoană, atac la preşedinte: Solicităm DNA să se autosesizeze în privinţa afacerilor familiei Băsescu

Geoană, atac la preşedinte: Solicităm DNA să se autosesizeze în privinţa afacerilor familiei Băsescu
Sursa foto: Mircea Geoana
06 Apr 2009   •   13:54

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că un subiect de maximă importanţă pe agenda partidului îl reprezintă "acţiunea preşedintelui de distragere a publicului".

Mircea Geoană a anunţat că partidul pe care îl conduce va solicita Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) să se autosesizeze în privinţa afacerilor dubioase ale fratelui preşedintelui României, Mircea Băsescu.

Totodată, susţine Geoană, PSD solicită declanşarea aceloraşi proceduri pentru milionul de euro pe care Ioana Băsescu l-a avut la dispoziţie pentru achiziţionarea unui apartament de lux în zona complexului rezidenţial al omului de afaceri Puiu Popoviciu.

Acuzaţiile liderului social-democrat nu s-au oprit, însă, aici. Acesta a mai declarat că solicită Parchetului să dea explicaţii privind modul inechitabil în care gestionează cazurile Becali şi Constantin Iancu. Mai exact, de ce în unul dintre cazuri inculpatul este cercetat în stare de libertate, iar în altul în stare de arest, deşi există dovezi incrimanatorii în ambele situaţii.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană Traian Băsescu Becali
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close