Antena 3 CNN Politică Geoană: Atacul "celui mai important om în statul român" la BNR, o încercare de "divizare a naţiunii"

Geoană: Atacul "celui mai important om în statul român" la BNR, o încercare de "divizare a naţiunii"

Geoană: Atacul "celui mai important om în statul român" la BNR, o încercare de "divizare a naţiunii"
Sursa foto: mircea geoana
17 Iun 2009   •   00:39

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, că reproşurile formulate de "cel mai important om în statul român" la adresa BNR constituie o încercare de "divizare a naţiunii".

Geoană a susţinut că referirile preşedintelui Băsescu la BNR, făcute în şedinţa extraordinară a Guvernului, de duminică, au fost "un atac extrem de brutal" la adresa Băncii centrale.

Liderul PSD a făcut trimitere la şeful statului, însă fără a-i rosti numele, notează Mediafax.

"Cred că a sosit clipa să nu mai considerăm răspunsul anticriză ca fiind apanajul unui singur om sau al unei singure instituţii. Ceea ce s-a întâmplat acum câteva zile, un atac extrem de brutal din partea celui mai important om în statul român, reprezintă o încercare de divizare a naţiunii şi nu de aducere în jurul unui proiect comun?, a afirmat Geoană, în discursul ţinut la Adunarea Generală Extraordinară a Grupului "Angajatori" al Alianţei Confederaţiilor Patronale din România.

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus miniştrilor, săptămâna trecută, că optimismul Băncii Naţionale a României privind economia nu are acoperire în evoluţiile viitoare, deoarece România va înregistra o scădere a PIB şi în trimestrul II şi va intra în recesiune, asigurând însă că va rămâne un partener al Guvernului.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close