Antena 3 CNN Politică Geoană cere presei o "minimă lună de miere" pentru noul Guvern

Geoană cere presei o "minimă lună de miere" pentru noul Guvern

Geoană cere presei o "minimă lună de miere" pentru noul Guvern
29 Dec 2008   •   16:25

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a solicitat luni presei să acorde o minimă "lună de miere" pentru noul Cabinet, pentru a se putea vedea care sunt priorităţile, resursele şi câte dintre promisiunile celor două formaţiuni aflate la guvernare pot fi respectate.
Luând act de ceea ce el a numit "barajul de presă la începutul acestei guvernări", liderul social-democrat a apreciat că "luna de miere" ar trebui acordată "măcar" până la adoptarea bugetului pe 2009.
"Am văzut şi barajul de presă la începutul acestei guvernări oarecum spectaculoase din punctul de vedere a formulei politice. Este evident faptul că presa, în mod natural, pune anumite întrebări. Eu aş vrea totuşi să cerem o minimă lună de miere pentru noul guvern", a declarat Geoană, la Craiova.
"Eu aş dori să dăm acestui guvern, măcar până la adoptarea bugetului, o brumă de încredere şi de sprijin, pentru că de la buget de abia vom putea vedea care sunt priorităţile, care sunt resursele şi câte dintre promisiunile celor două formaţiuni pot fi respectate", a mai spus preşedintele PSD.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană guvern luna de miere
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close