Antena 3 CNN Politică Geoană: Chiar dacă Guvernul va face lucruri bune, nu mai are credibilitate în faţa nimănui

Geoană: Chiar dacă Guvernul va face lucruri bune, nu mai are credibilitate în faţa nimănui

Geoană: Chiar dacă Guvernul va face lucruri bune, nu mai are credibilitate în faţa nimănui
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Noi 2010   •   22:33

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană a vorbit, în cadrul emisiunii „Ştirea Zilei”, despre criza în care se află economia ţării şi despre imposibilitatea ieşirii din această menghină, din cauza decredibilizarii politicienilor de la conducere.

„Suntem prinşi într-o imensă menghină. Dacă nu facem rost de credibilitatea finanţării externe, dacă vom continua cu actuala strategie economică şi cu actuala guvernare, cu încredere la minus infinit, nu vom rezolva nimic, chiar dacă face lucruri bune actualul Guvern sau actualul preşedinte”

Geoană critică în principal lipsa investitorilor străni de pe teritoriul României, investitori care ar putea remedia considerabil economia ţării.

„Nimic nu poate să treacă, pentru că lumea nu te mai crede. Nu te mai crede investitorul străin, nu te mai crede micul om de afaceri.” a spus social – democratul.

Întrebat de către sociologul Marius Pieleanu care ar fi soluţiile concrete, aplicabile imediat, ale PSD-ului pentru ieşirea din recesiune, preşedintele Senatului a invocat necesitatea dezvoltării investiţiilor prin programe europene şi guvernamentale, programe care să crească atât producţia cât şi productivitatea muncii.

„Trebuie demarat tot ce înseamnă programe de investiţii guvernamentale care au putere de multiplicare şi de antrenare” a adăugat Geoană.

Mircea Geoană: Chiar dacă Guvernul ia soluţii corecte, nu mai are credibilitate în faţa nimănui

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană Stirea Zilei
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close