Antena 3 CNN Politică Geoană: Criză, numele tău este Băsescu

Geoană: Criză, numele tău este Băsescu

Geoană: Criză, numele tău este Băsescu
Sursa foto: mircea geoana
30 Sep 2009   •   08:02

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la Constanţa, că România va intra "într-o profundă criză de identitate" în cazul în care Traian Băsescu va câştiga un nou mandat de şef al statului.

Liderul social-democraţilor a precizat că Traian Băsescu nu a reuşit să facă nimic în cei cinci ani cât a fost ministru al Transporturilor şi cei cinci ani când a fost primar al Bucureştiului.

"Cinci ani a fost ministrul Transporturilor, când a decretat că România nu are nevoie de infrastructură şi de autostrăzi, când a condamnat de fapt România la lipsă de dezvoltare şi când a început această încrengătură de interese şi de bani pe care a demarat-o, i-a pasat-o lui Berceanu şi o patronează direct de la Cotroceni astăzi. Cinci ani a fost primar al Bucureştiului. A construit ceva în Bucureşti ? Zero barat. A făcut doar scandal, ceartă şi învrăjbire", a afirmat Mircea Geoană, citat de Mediafax.

Liderul PSD susţine că dacă Traian Băsescu va câştiga un nou mandat de preşedinte şansele de relansare a României vor fi foarte mici.

"Iar dacă ne mai putem gândi vreo secundă despre o Românie în plină criză că ar mai putea să îşi permită încă cinci ani de Băsescu şi încă două guvrenări pe care să le distrugă sau mai multe, înseamnă că vom condamna România la cea mai profundă criză de identitate, de încredere şi vom sumbina şansele de relansare ale României. Criză, numele tău este Băsescu", a mai spus Geoană.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană alegeri prezidentiale
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close