Antena 3 CNN Politică Geoană despre acuzaţiile lui Urban: Caută publicitate. Nu eu conduc maşina, întrebările le puneţi la SPP

Geoană despre acuzaţiile lui Urban: Caută publicitate. Nu eu conduc maşina, întrebările le puneţi la SPP

Geoană despre acuzaţiile lui Urban: Caută publicitate. Nu eu conduc maşina, întrebările le puneţi la SPP
Sursa foto: Mircea Geoanã
08 Apr 2010   •   13:41

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a infirmat joi veridicitatea acuzaţiilor parlamentarului PDL Iulian Urban referitoare la comportamentul în traficul rutier al coloanei sale oficiale, apreciind că acesta este "în căutare de publicitate".
"Eu nu conduc maşina, deci întrebările le puneţi la SPP. Vreau să vă asigur că totul a fost absolut în regulă, iar domnul senator (Iulian Urban - n.r.) este în căutare de publicitate", a declarat Mircea Geoană.
Întrebat dacă coloana SPP care îl flanca a trecut pe culoarea roşie a semaforului, preşedintele Senatului a evitat un răspuns clar dând însă sigurări că nu au existat "niciun fel de încălcare a normelor".
Senatorul PDL Iulian Urban i-a acuzat, joi, pe ofiţerii SPP din coloana oficială a preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, că au trecut pe culoarea roşie a semaforului la o intersecţie din Bucureşti, punând în pericol viaţa unor pietoni care se angajaseră în traversare. Urban a mai imputat ofiţerilor SPP ?mostra de golăneală? dovedită şi în momentul în care le-a cerut socoteală la Senat pentru maniera în care au condus în traficul bucureştean.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: coloana SPP trafic publicitate comportament
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close