Antena 3 CNN Politică Geoană, faţă în faţă cu ?masa compactă de români vrednici şi dârji? din Dăbuleni

Geoană, faţă în faţă cu ?masa compactă de români vrednici şi dârji? din Dăbuleni

Geoană, faţă în faţă cu ?masa compactă de români vrednici şi dârji? din Dăbuleni
28 Oct 2008   •   15:44

Liderul PSD, Mircea Geoană va avea de înfruntat şi de convins în campania electorală ?o masă compactă de români vrednici şi dârji, bine construiţi fizic, cu bărbaţi falnici şi femei frumoase?. Descrierea se referă la locuitorii oraşului Dăbuleni, care fac parte din colegiul uninominal unde Geoană va încerca să obţină un nou mandat de senator.
?Locuitorii oraşului Dăbuleni sunt nişte oameni simpli, muncitori (câteodată exageraţi de muncitori). Originea lor se trage din neamul de păstori al lui Dabu care a coborât din munţi pe Valea Jiului? se mai arată pe site-ul www.dabuleni.go.ro, care se vrea o mică enciclopedie a istoriei, geografiei şi îndeletnicirilor practicate de cei 20.000 de locuitori ?ambiţioşi, care au reuşit să clădească un imperiu într-o zonă plină de nisipuri?.
Candidaţii pentru un post de parlamentar mai pot afla că ?preocuparea lor principală sunt bostanele(lubeniţele) şi pălăgenii(roşiile) precum şi alte culturi cum ar fi: cartoful, fasolea, etc care au făcut din oamenii de aici adevăraţi competitori în lupta acerbă după bani?.
Politicienii pot sta liniştiţi. Eforturile lor de a aduna voturi nu vor fi în zadar. Dăbulenii vor avea timp liber să-i asculte în timpul campaniei electorale din noiembrie, deoarece ?aici sezonul agricol începe încă din luna decembrie, cu însămânţarea roşiilor, apoi cu repicarea lor şi în final când pepenii verzi au crescut suficient să fie puşi în pământ, recoltează roşiile?.

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close