Antena 3 CNN Politică Geoană, ironizat de Marian Sârbu: ?Am senzaţia că unii lideri ai noştri sunt atacaţi energetic în continuare?

Geoană, ironizat de Marian Sârbu: ?Am senzaţia că unii lideri ai noştri sunt atacaţi energetic în continuare?

Geoană, ironizat de Marian Sârbu: ?Am senzaţia că unii lideri ai noştri sunt atacaţi energetic în continuare?
Sursa foto: Marian Sârbu
19 Ian 2010   •   11:50

Menţinerea problemei atacurilor energetice în discursul liderului PSD, Mircea Geoană devin prilej de ironii pentru proprii coleghi de partid. Dacă Ion Iliescu a sugerat că un intelectual cu studii superioare nu se poate lăsa antrenat în astfel de fleacuri, Marian Sârbu, un alt adversar al liderului social-democrat a atras atenţia că discuţiile despre "atacurile energetice" îi fac rău în mod evident acestuia şi a remarcat, puţin ironic, că unii lideri pesedişti ?sunt atacaţi în continuare?.
"Îi fac rău, evident. Chiar dacă, să presupunem că ar fi ceva adevăr în toate poveştile astea, nu cred că oamenii politici ar trebui să discute despre ele" a apreciat Marian Sârbu.
Vicepreşedintele PSD a subliniat că este bântuit de ?senzaţia? că "unii lideri" din PSD sunt în continuare atacaţi energetic, ciar dacă au fost atacaţi înainte de alegeri.
"Am senzaţia că unii lideri ai noştri, dacă au fost atacaţi înainte de alegeri, sunt atacaţi în continuare. Trebuie să fim mai atenţi", a spus Marian Sârbu.
Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a acuzat, sâmbătă seară, la Antena 3, faptul că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană Marian Sarbu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close