Antena 3 CNN Politică Geoană: Politica PNL a fost una de risipă şi batjocură

Geoană: Politica PNL a fost una de risipă şi batjocură

Geoană: Politica PNL a fost una de risipă şi batjocură
20 Oct 2008   •   12:48

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, s-a întâlnit duminică cu candidaţii partidului din zona Moldovei pentru alegerile parlamentare. La această întâlnire, el a afirmat că politica guvernării de dreapta a dat faliment, fiind una de "risipă şi batjocură", dar că PSD va veni la guvernare cu un set de măsuri coerente.
"Nu există alt partid în afară de PSD care să facă faţă unei guvernări competente", a susţinut liderul social-democrat Mircea Geoană, care a criticat, la Bacău, rezultatele actualei guvernări.
Deşi a recunoscut că în România a existat creştere economică în ultimii patru ani, liderul PSD a subliniat că a scăzut competitivitatea României pe plan internaţional, el arătând că suntem ţara cu cea mai scăzută rată de economisire din Europa.
Liderul social-democrat a subliniat că România este vulnerabilă din punct de vedere al deficitului de cont curent, iar datoria externă a crescut de patru ori. Totodată, industria a înregistrat o creştere de numai doi la sută în ultimii patru ani, a spus el.
Preşedintele PSD a criticat politica fiscală, nivelul salariilor în sistemul bugetar dar şi în cel privat, dar şi "dezinteresul" actualei guvernări pentru infrastructură şi atragerea fondurilor structurale. El a arătat că acestea vor fi domeniile în care PSD, despre care a spus că va câştiga alegerile din noiembrie, va acţiona cu prioritate. Liderul PSD Mircea Geonă s-a întâlnit cu candidaţii PSD din zona Moldovei pentru alegerile parlamentare. Este vorba de candidaţii din judeţele Iaşi, Botoşani, Vaslui, Neamţ, Bacău şi Vrancea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană PSD PNL campanie electorala
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close