Antena 3 Politică Geoană priveşte spre viitor: Nu renunţă la ideea de a candida la preşedinţie şi şi-ar putea forma un partid

Geoană priveşte spre viitor: Nu renunţă la ideea de a candida la preşedinţie şi şi-ar putea forma un partid

24 Noi 2011   •   07:23
Geoană priveşte spre viitor: Nu renunţă la ideea de a candida la preşedinţie şi şi-ar putea forma un partid
Sursa foto: Foto: Intact Images

Mircea Geoană nu renunţă la ideea de a candida la preşedinţie, a declarat în exclusivitate pentru Antena 3. Fostul preşedinte al Senatului îşi va anunţa viitorul politic astăzi, la Dăbuleni. Acesta crede că apariţia unui nou partid politic ar putea avea un mare succes.

Mircea Geoană atacă dur conducerea PSD, pe care o acuză că a pierdut preşedinţia Senatului pentru o răzbunare. "Sunt oameni care, din inconştienţă, răzbunare, sau cretinism, cretinism politic, pentru a da a doua fucţie când începi procedura de revocare a preşedintelui", susţine Geoană.

Fostul preşedinte al social-democraţilor crede că Ion Iliescu ar putea fi noua ţintă a tinerilor care au dorit înlăturarea lui din PSD.

De asemenea, Geoană spune că PSD putea cere revocarea sa din funcţie doar în cazul încălcării regulamentului sau al unor fapte penale.

Mircea Geoană este convins că va fi sprijinit de Crin Antonescu în alegerile prezidenţiale, dacă va fi mai bine plasat decât candidatul USL.

Fostul lider PSD consideră că momentul este prielnic pentru apariţia unui nou partid pe scena politică. "Electoratul are un mare dubiu. Puterea nu mai are resurse, e epuizată moral şi politic. Opoziţia, incapabilă să vină cu alternativă. Se naşte un culoar foarte larg, nu ştiu cine poate să-l umple. E greu de umplut" spune Mircea Geoană.

Mircea Geoană declară că va lua o decizie privind viitorul său politic în următoarele zile.

 
Get Adobe Flash player

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close