Antena 3 CNN Politică Geoană se răzgândeşte. PSD poate renunţa la moţiune (VIDEO)

Geoană se răzgândeşte. PSD poate renunţa la moţiune (VIDEO)

Geoană se răzgândeşte. PSD poate renunţa la moţiune <font color=red>(VIDEO)</font>
12 Sep 2007   •   23:35

Schimbare de opinie la PSD - liderul partidului, Mircea Geoană, a lăsat să se înţeleagă că social-democraţii ar putea renunţa la depunerea moţiunii de cenzură, dacă PNL ar fi de acord simultan cu trei condiţii: corectarea activităţii actualului Guvern, introducerea în programul de guvernare a temelor sociale şi asigurarea unei majorităţi stabile.

Potrivit lui Mircea Geoană, dacă într-o ?eventuală? discuţie PSD-PNL liberalii ar fi de acord cu respectarea concomitentă a celor trei condiţii, atunci ?scopul moţiunii este deja atins?. Preşedintele PSD a anunţat că data depunerii moţiunii va fi stabilită, cel mai probabil, la Comitetul Executiv Naţional al PSD, de săptămâna viitoare.

Geoană: Guvernul nu mai are nicio şansă -

Iniţiatorii moţiunii de cenzură sunt convinşi că Guvernul Tăriceanu nu va mai rămâne prea multă vreme la Palatul Victoria. Liderul social-democrat a ţinut să precizeze că nu va susţine propunerea iniţiată de preşedintele PSD Bucureşti Sector 1, Dan Tudorache. Organizaţia sectorului 1 a cerut sancţionarea parlamentarilor social-democraţi care nu vor vota moţiunea de cenzură. Mircea Geoană a declarat că măsura este una exagerată şi s-a arătat convins că senatorii şi deputaţii PSD vor înţelege importanţa susţinerii moţiunii.

Antena 3

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close