Antena 3 CNN Politică Geoană şi-a depus candidatura la BEC, împreună cu peste 2,5 milioane de semnături de susţinere

Geoană şi-a depus candidatura la BEC, împreună cu peste 2,5 milioane de semnături de susţinere

Geoană şi-a depus candidatura la BEC, împreună cu peste 2,5 milioane de semnături de susţinere
Sursa foto: Mircea Geoanã
21 Oct 2009   •   13:07

Liderul PSD, Mircea Geoană şi-a depus miercuri candidatura în mod oficial la BEC, împreună cu cele peste 2,5 milioane semnături de susţinere strânse de filialele partidului.

?Cu emoţie. Recunosc ca am emoţii, nu sunt un tip care mă emoţionez. Vreau să mulţumesc celor 3 milioane de români care prin semnăturile lor mi-au acordat încrederea. Vreau să-i asigur că voi da tot ce ştiu pentru a le reprezenta interesele. Vreau să îi încurajez pe români să vină la vot. Celor care sunt susţinători PSD, îi încurajez să fie alături de mine. Avem nevoie de o singură Românie. Vă chem alături de mine în această luptă. Pot să îi unesc pe români în jurul meu? a susţinut Geoană la intrarea în BEC, referindu-se la depunerea candidaturii.



Sosit la sediul BEC în autocarul de campanie, însoţit de soţia sa şi de unele personalităţi social-democrate, precum Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie,Ecaterina Andronescu, Constantin Niţă, Nicolae Bănicioiu şi un grup de senatori, liderul PSD a fost întâmpinat cu aplauze în faţa instituţiei de câteva sute de susţinători social-democraţi pregătiţi cu pancarte şi slogane.

?Nu vreau să câştig pe un vot negativ. Vreau să îmi acordaţi încrederea, pentru Mircea Geoană. Îi rog pe români să se gândească şi la un vot util, în turul al doilea? a spus Mircea Geoană, după depunerea candidaturii.



Potrivit organizatorilor, la sediul Biroului Electoral Central PSD a depus până în acest moment peste 2.500.000 de semnături în favoarea candidatului Mircea Geoană. În topul celor mai harnice organizaţii în ceea ce priveşte strângerea de semnături situându-se organizaţiile Bucureşti, Vrancea, Teleorman şi Olt, filiale conduse de Marian Vanghelie, Marian Oprişan, Liviu Dragnea şi Ioan Toma.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană candidatura
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close