Antena 3 CNN Politică Geoană: un politician trebuie să ştie să adune voturi

Geoană: un politician trebuie să ştie să adune voturi

Geoană: un politician trebuie să ştie să adune voturi
31 Aug 2007   •   10:21

Mircea Geoană le-a vorbit tinerilor social democraţi, la şcoala de vară din Mamaia. Principalul subiect dezbătut la întâlnire a fost moţiunea de cenzură pe care PSD o va depune la adresa Guvernului. Geoană s-a arătat încerezător că moţiunea va trece pentru că Executivul are susţinerea a doar 20% dintre parlamentari. Liderul PSD le-a vorbit tinerilor social democraţi şi despre necesitatea clarificării relaţiei dintre legislativ şi executiv dar şi despre nevoia de reconfigurare a scenei politice.

Geoană le-a spus membrilor TSD că dincolo de competiţia politică este nevoie de reformarea sistemului politic şi că interesele cetăţenilor trebuie să fie mai presus de intersul coaliţiei de la putere. ?Trebuie să avem înţelepciunea de a pune interesul ţării în faţa intereselor de moment. România are nevoie de un nou model politic,? crede Geoană.

În opinia liderului PSD un politician trebuie să ştie să adune voturi şi să pună mai presus de partid interesele oamenilor.

Tot la Mamaia, Ponta a declarat că îşi doreşte ca TSD să îşi facă simţită prezenţa în PSD. El a ameninţat că se va retrage de la acest eveniment dacă nu va fi organizat mai bine şi a lansat acuze dure asupra conducerii partidului. Ponta le-a reproşat membrilor TSD că nu au pregătit candidaţi proprii pentru Parlamentul European.

GEOANĂ: MIZA MOŢIUNII ESTE REFORMAREA CLASEI POLITICE

Anca Bundaru, Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close