Antena 3 CNN Politică George Simion despre armistițiul propus de Nicolae Ciucă: "Ne îngrijorează termenii folosiți. Probabil nu a ieșit din logica de război!"

George Simion despre armistițiul propus de Nicolae Ciucă: "Ne îngrijorează termenii folosiți. Probabil nu a ieșit din logica de război!"

Liderul AUR George Simion s-a arătat dispus să discute cu Nicolae Ciucă termenii armistițiului propus, în ciuda faptului că nu îl consideră premierul potrivit pentru țară.

George Simion despre armistițiul propus de Nicolae Ciucă: "Ne îngrijorează termenii folosiți. Probabil nu a ieșit din logica de război!"
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    26 Oct 2021   •   20:36

"Am primit această scrisoare de la domnul Ciucă, ne îngrijorează termenii pe care îi folosește, probabil nu a ieșit din logica de război. Îl așteptăm mâine la ora 10:00 la grupurile parlamentare AUR pentru că noi discutăm cu toți (...)", a anunțat George Simion la Antena 3. 

Acesta a mai precizat că nu crede că Ciucă este potrivit pentru a conduce guvernul, dareste deschis dialogului. 

"Noi suntem de acord că este nevoie de liniște în acest moment și este nevoie de persoane responsabile la conducerea României. Nu credem că Nicolae Ciucă poate fi următorul premier însă, repet, îl așteptăm să discutăm civilizat, cu cărțile pe masă și față în față cu românii.", a conchis liderul AUR.

Scrisoarea trimisă de Nicolae Ciucă către partide, prin care cere susținerea guvernului său: "Un armistițiu politic este soluția" 

Tot marți seară, aureacționat și PSD și USR la propunerea lui Ciucă. Atât social democrații, cât și useriștii au atras atenția că armistiții au mai fost propuse dar nu au dus nicăieri. 

"Atitudinea lui Florin Cîțu este total opusă ideii de armistițiu care înseamnă, în orice conflict, încetarea focului, adică oprirea tuturor acelor ostilități care produc victime.", a transmis PSD.

"Este nevoie de mai mult, este nevoie de un guvern stabil care să vină și cu soluții la criză și cu măsuri de reformă", a transmis și Dacian Cioloș

 

 

 

×
Subiecte în articol: aur George Simion Nicolae Ciucă
Parteneri
Ninsori în Bucureşti | Temperaturile scad brusc
x close