Antena 3 CNN Politică Germania îi cheamă înapoi pe muncitorii români. Carmen Avram critică Guvernul: Aveţi de gând să faceţi ceva?

Germania îi cheamă înapoi pe muncitorii români. Carmen Avram critică Guvernul: Aveţi de gând să faceţi ceva?

Europarlamentarul PSD Carmen Avram a criticat Guvernul pentru lipsa de acţiune, după ce Germania a rechemat muncitorii români şi polonezi cu experienţă în agricultură.

Germania îi cheamă înapoi pe muncitorii români. Carmen Avram critică Guvernul: Aveţi de gând să faceţi ceva?
Sursa foto: Carmen Avram/Facebook
de S.T.    |    03 Apr 2020   •   15:24

„Germania îi cheamă înapoi pe muncitorii români şi polonezi cu experiență la muncile câmpului, ca să nu vină foametea peste țară. Guvern al României, ai de gând să faci ceva?

Ai în țară fermieri disperați că nu au forță de muncă, un milion de şomeri, dintre care unii cu experiență în fermele occidentale, şi vreo 17 milioane de guri de hrănit. Înțelegem că sunteți ocupați cu dosarele penale pentru medici, dar între două anchete ați putea găsi şi o soluție pentru agricultură? Şi, dacă nu e cu bănat, să-i rugați frumos pe domnii cu monopol pe hrana noastră, să-i primească în magazine pe producătorii români?

Nu de alta, dar până şi voi o sa aveți nevoie de papa bun, ca să căpătați energie pentru anticipate”, a scris Carmen Avram pe Facebook.

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close