Antena 3 CNN Politică Gigi Becali a copiat programul politic lansat de PD-L

Gigi Becali a copiat programul politic lansat de PD-L

Gigi Becali a copiat programul politic lansat de PD-L
07 Oct 2008   •   10:36

Omul politic George Becali a început să tragă cu ochiul la vecini şi şi-a inspirat programul politic cu care vrea să cucerească România de la partidul lui Emil BOC. Astfel, PNG devine o copie a PD-L cel puţin în obiectivele şi măsurile pe care şi le propune, scriu jurnaliştii de la "Cotidianul".
Prezentat luni în cadrul Consiliului Naţional al Partidului Noua Generaţie, documentul care se speră a-i aduce pe oamenii lui Becali la guvernare ? ?ABC, Adevăr, bunăstare şi credinţă?, copiază pasaje întregi din programul similar al lui Emil Boc- ?Gândim altfel?.
Diferenţele de gândire sunt eliminate atunci când se pune problema de Sănătate, Educaţie, reformă constituţională sau infrastructură. Asemănarea dintre cele două documente merge până la identificarea unor fraze identice, remarcă ?Cotidianul?: ?alocarea a 6% din PIB pentru Educaţie?, vor cele două partide care se regăsesc pe aceeaşi platformă şi când vine vorba de Sănătate, care se va bucura de acelaşi procent alocat din PIB. Puncte comune se mai referă la ?obţinerea de performanţă în cercetare?, finalizarea autostrăzii Nădlac-Constanţa, a celei Braşov-Borş, privatizarea companiei Tarom. Similitudinile continuă cu ?rezultate în lupta anti-corupţie?, ?întărirea autorităţii CSM?, ?renovarea şi valorificarea monumentelor istorice?, ?susţinerea şi promovarea actelor culturale? ale comunităţilor româneşti din diaspora.
Partidul lui Gigi Becali mai susţine două puncte importante din tezele democrat-liberalilor, şi nu anume republica prezidenţială şi parlamentul unicameral.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali alegeri generale PD-L
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close