Antena 3 CNN Politică Gigi Becali: Pe bogaţi nu îi afectează criza. Dovada: campanie electorală de 30 milioane Euro

Gigi Becali: Pe bogaţi nu îi afectează criza. Dovada: campanie electorală de 30 milioane Euro

Gigi Becali: Pe bogaţi nu îi afectează criza. Dovada: campanie electorală de 30 milioane Euro
09 Oct 2008   •   07:58

Criza financiară este trăită diferit de fiecare. In vreme ce majoritatea populaţiei se teme de micile depozite din bănci, unii dintre cei mai bogaţi privesc cu ochi senini agitaţia economică. Astfel, Gigi Becali este unul dintre cei care nu se simt ameninţaţi de criza economică.
?Pe mine nu m-a afectat criza asta pentru că mi-am făcut manta de ploaie, iar acum, pe timp de ploaie, scot mantaua?. Mai exact, patronul stelist susţine că investiţiile sale sunt sigure, neputând fi influenţate de fluctuaţiile bursiere, scrie Gândul.
Nici în privinţa scăderii leului în raport cu moneda europeană Becali nu-şi face griji, întrucât nu deţine decât depozite în euro: ?L-am cumpărat ieftin şi acum îl vând scump?. Dar cel mai bogat dintre români, conform unor topuri, nu stă liniştit numai în această privinţă. Deşi cele mai multe investiţii, latifundiarul din Pipera le are în terenuri, care încep să piardă din valoare, Gigi Becali nu are nici o problemă să aştepte ca preţurile să urce din nou.
Iar pentru a întări şi mai mult spusele sale, îl completează şeful de campanie al partidului său. Viorel Tudorache crede că ?banul dictează la alegerile astea?, scrie Cotidianul. Cum la aceste alegeri un partid devine parlamentar doar cu şase mandate de deputat şi trei de senatori, Becali a pus la cale o strategie infailibilă. Aceasta constă în cheltuiala concentrată pe nouă colegii. Acesta este motivul pentru care sfătuitorul lui Becali deyvăluia că poate cheltui 10-30 milioane euro în campanie doar pentru a atinge obiectivul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close