Antena 3 CNN Politică Ginerele lui Traian Băsescu, pus sub control judiciar

Ginerele lui Traian Băsescu, pus sub control judiciar

Ginerele lui Traian Băsescu, pus sub control judiciar
03 Apr 2015   •   14:35
UPDATE: Ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.  Radu Pricop nu are voie să iasă din ţară şi nici să ia legătura cu ceilalţi inculpaţi în dosar. Procurorii îl acuză pe bărbat de complicitate la şantaj. 

-----

Ginerele fostului preşedinte este audiat în aceste momente de procurorii DNA în dosarul în care este acuzat de şantaj. El a venit la sediul DNA însoţit de avocatul său. El este audiat în dosarul în care Sergiu Lucinschi este acuzat că a constrâns un om de afaceri să îi dea patru milioane de euro ca să îşi retragă o plângere de la DIICOT.

În acelaşi dosar, Constantin Comăneanu, ofiţer de poliţie la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, este acuzat de luare de mită, iar procurorul DIICOT Remus Tudoran Jurj, de complicitate la şantaj. Instanţa supremă a decis, miercuri, cercetarea sub control judiciar a lui Sergiu Lucinschi şi arestarea preventivă a lui Constantin Comăneanu, după, ce în noaptea de luni spre marţi, ambii au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close