Antena 3 CNN Politică Graham Watson, în exclusivitate la Antena3: Traian Băsescu trebuie să demisioneze!

Graham Watson, în exclusivitate la Antena3: Traian Băsescu trebuie să demisioneze!

Graham Watson, în exclusivitate la Antena3: Traian Băsescu trebuie să demisioneze!
12 Sep 2012   •   21:41

Joi seara, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei,  în direct de la Strasbourg, liderul liberalilor europeni, Graham Watson, îi cere demisia lui Traian Băsescu.

Graham Watson a declarat că domnul Traian Băsescu a reuşit să manipuleze presa de la bun început. Acesta a menţionat  că nu neapărat  Doamna Viviane Reding şi domnul Barroso  au fost lobby-işti în cazul preşedintelui.

Tot ce am spus a fost ca au ascultat numai partea acestuia şi i-au luat partea fără să se gândească şi la alte urmări, a declarat acesta.


"Oficiali europeni de rang înalt, în loc să judece obiectiv şi imparţial situaţia politică din România, au devenit practic lobby-iştii lui Băsescu. Doamna Viviane Reding şi domnul Barroso au comis o mare eroare politică atunci când au insistat ca la referendumul din România să participe 50% plus unu din votanţii înscrişi pe listele electorale", a spus astăzi Graham Watson potrivit cotidianul.ro.

Cu siguranţă demisia lui Traian Băsescu ar fi un nou început. Sunt surprins că încă de mai simte îndreptăţit să fie în funcţie după ce 7 milioane jumate de oameni nu îl mai vor, a mai adăugat acesta.

Domnul Barosso trebuie să fie foarte atent să reprezinte toată Europa, nu  numai majoritatea partidului politic, a declarat Graham Watson.

România ne arată cât de dificil este să treci de la comunism la democraţie şi cred că trebuie să avem o generaţie tânără care să ducă această democraţie mai departe, a mai adăugat liberalul.

România trebuie să aibă un nou început şi să funcţioneze corect. Vrem să vedem o Românie nouă, o Românie frumoasă, a spus Watson.




×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Graham Watson
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close