Antena 3 CNN Politică Graham Watson salută iniţiativa lui Tăriceanu: Este important ca liberalii să se regrupeze

Graham Watson salută iniţiativa lui Tăriceanu: Este important ca liberalii să se regrupeze

Graham Watson salută iniţiativa lui Tăriceanu: Este important ca liberalii să se regrupeze
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de S.T.    |    12 Iun 2014   •   20:46

Preşedintele ALDE, Graham Watson, salută constituirea grupului de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale iniţiat de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, punctând că este important ca liberalii din România să se regrupeze.

"Aveţi o situaţie dificilă în România, unde liderii oficiali ai PNL au decis mai degrabă să se alăture unui alt partid, Partidului Popularilor Europeni. Dar PPE este partidul lui Băsescu, partidul lui Boiko Borisov, partidul lui Viktor Orban şi a altora. Aceştia nu sunt liberali, şi de asta este important pentru liberalii din România să se regrupeze, să-şi reafirme viziunea fundamental liberală pentru România şi pentru Europa, şi să lucreze împreună cu alţi liberali din cuprinsul continentului european. Eu salut iniţiativa luată de Călin-Tăriceanu, unul dintre marii lideri ai PNL şi unul dintre cei mai buni prim-miniştri, de a aduce liberalii înapoi pe mişcare de inspiraţie liberală, să ducă mai departe idealurile noastre", a afirmat Watson, într-un mesaj video la lansarea grupului de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale.

El a mai spus că atunci când liberalii sunt împreună vor putea învinge, chiar dacă aceştia nu vor mai fi în PNL, ci într-o nouă mişcare politică.

Citeşte şi
:

Sondaj: Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să conducă PNL

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close