Antena 3 CNN Politică Grup PDL ?de reacţie rapidă? pe comunicare: Flutur şi Voinescu, purtători de mesaje

Grup PDL ?de reacţie rapidă? pe comunicare: Flutur şi Voinescu, purtători de mesaje

Grup PDL ?de reacţie rapidă? pe comunicare: Flutur şi Voinescu, purtători de mesaje
Sursa foto: Gheorghe Flutur
27 Mai 2010   •   15:51

PDL a decis să formeze o echipă de lideri şi parlamentari care să se ocupe de domeniul unde acest partid are cele mai mari carenţe ca formaţiune politică aflată de guvernare: comunicarea. Gheorghe Flutur şi Sever Voinesc vor fi "purtătorii de mesaje" ai partidului care "asigură permanenţa", în timp ce Roberta Anastase, parlamentarii Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Teo Trandafir şi Liviu Negoiţă vor face parte din echipa care va gestiona comunicarea externă a partidului, a precizat joi preşedintele Camerei Deputaţilor, democrat-liberala Roberta Anastase.

Noua echipă de comunicatori va avea drept sarcină pregătirea colegilor de partid în privinţa modului în care să transmită mesajele, selectarea vectorilor de imagine, a purtătorilor de mesaj şi organizarea Departamentului de comunicare din partid, al cărui coordonator politic este Sulfina Barbu.

În acest moment, doi purtători de mesaje "asigură permanenţa", şi anume Gheorghe Flutur şi Sever Voinescu, iar vectori de imagine sunt consideraţi miniştri, parlamentari, membrii conducerilor celor două Camere ale Parlamentului, a arătat Anastase.
Anastase a recunoscut că deputatul Teo Trandafir face parte din această echipă, fiind mandatată cu coordonarea unei zone de evenimente şi programe. În schimb, Anastasea infirmar existenţa vreunui contract cu o firmă de consultanţă, deşi nu exclude varianta de a apela la o asemenea firmă.
"Optez pentru o firmă de comunicare pentru că nu-mi place să-mi asum ceea ce alţii fac ca o profesie", a adăugat Anastase, citată de Mediafax.

Cotidianul "Evenimentul Zilei" a scris, citând surse din PDL, că Emil Boc a contractat, pe termen lung, o firmă de consultanţă, Kensington Communications, pentru instruirea democrat-liberalilor în vederea apariţiilor televizate.
Conform sursei citate, în operaţiune va fi implicată şi Teo Trandafir, care s-a oferit să facă repetiţii TV cu parlamentarii şi să le dea lecţii despre cum şi când să se uite la camerele de luat vederi. "
Conform ziarului, în noua strategie de comunicare intră şi limitarea numărului de purtători ai mesajelor celor mai importante la aproximativ zece. Aceştia ar urma să facă parte dintr-un aşa-numit "grup de reacţie rapidă" şi să fie aleşi de Liviu Negoiţă, Gheorghe Flutur, Roberta Anastase, Gheorghe Falcă, Raluca Turcan şi Sulfina Barbu.
Antena3.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close