Antena 3 CNN Politică Grupul de la Cluj, înlăturat din schema alegerilor pentru PE

Grupul de la Cluj, înlăturat din schema alegerilor pentru PE

Grupul de la Cluj, înlăturat din schema alegerilor pentru PE
21 Sep 2007   •   04:13

Ruptura din interiorul PSD între clujeni şi liderii de la centru se manifestă şi când vine vorba de alegerile pentru Parlamentul European. Negociatorul-şef al României cu Uniunea Europeană în timpul guvernării Năstase (2000-2004), reprezentantul grupului de la Cluj, Vasile Puşcaş, nu a fost chemat la consultarea departamentelor PSD privind oferta electorală a partidului pentru PE.

Contactat să ofere detalii despre propunerile ministerelor din umbră ale PSD, Vasile Puşcaş nu ştia de întalnirea colegilor săi, anunţă Curentul. "Regret, nu vă pot oferi detalii, pentru că nu am fost invitat", a spus deputatul PSD de Cluj. "Departamentul meu nu a primit nici o informare", a adăugat Puşcaş.

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, vicepreşedintele Victor Ponta, fostul ministru de externe, deputatul Adrian Severin, şi Vasile Puşcaş sunt primii patru pesedişti pe lista pentru europarlamentare la scrutinul din 25 noiembrie. Potrivit informaţiilor apărute pe surse, Corlăţean şi Ponta s-ar putea retrage după alegeri. PSD contează, potrivit liderului partidului, Mircea Geoană, pe 25% din locurile de europarlamentari, iar sondajele indică un scor de circa 20% din voturi, ceea ce s-ar traduce în 7-8 mandate din cele 35 care revin Romaniei.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close