Antena 3 CNN Politică Dragoş Pîslaru a depus jurământul de învestire în funcția de ministru al Muncii. Avertismentul făcut de președintele Klaus Iohannis

Dragoş Pîslaru a depus jurământul de învestire în funcția de ministru al Muncii. Avertismentul făcut de președintele Klaus Iohannis

Dragoş Pîslaru a depus jurământul de învestire în funcția de ministru al Muncii. Avertismentul făcut de președintele Klaus Iohannis
de M.Z.    |    18 Apr 2016   •   19:34

UPDATE 18:15 - Dragoş Pîslaru a depus luni, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestire în funcţia de ministru al Muncii, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea lui Dragoş-Nicolae Pîslaru în funcţia de Ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

UPDATE 15.44 - Cât de bogat este noul ministru al Muncii? Dragoş Pîslaru are nouă conturi de economii

UPDATE 15.37 - Decretul privind numirea lui Dragoş Pîslaru în funcţia de ministru al Muncii a fost publicat, luni, în Monitorul Oficial. 

UPDATE 13.11Cine este noul ministru al Muncii, Dragoș Pîslaru. Vezi biografia

UPDATE 11.43 - Președintele Klaus Iohannis a semnat propunerea ca Dragoș Pîslaru să fie noul ministru al Muncii, informează Administrația Prezidențială.

Noul ministru va depune jurământul la ora 18.00.

”Luni, 18 aprilie a.c., ora 18:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a domnului Dragoș-Nicolae Pîslaru în funcţia de Ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice”, se arată în comunicatul remis de Președinție.

UPDATE 11.25 - Dragoș Pîslaru a fost propus oficial pentru Ministerul Muncii, de către premierul Dacian Cioloș.

De asemenea, propunerea a fost trimisă președintelui Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului.

”Premierul Dacian Cioloș a înaintat astăzi președintelui României Klaus Iohannis propunerea de numire în funcția de ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice a domnului Dragoș Nicolae Pîslaru”, potrivit comunicatului remis de Guvern.

În prezent, Dragoș Pîslaru este consilier de stat la guvern și se ocupă de politici economice.

UPDATE 11.13 - Dragoș Pîslaru, consilier pe probleme economice al premierului Dacian Cioloș, este propunerea prim-ministrului pentru Ministerul Muncii, potrivit unor surse citate de Antena 3.

UPDATE 09.46 - Până în prezent există două nume vehiculate pentru șefia de la Ministerul Muncii. Este vorba despre Dragoș Pîslaru, consilier pe probleme economice al premierului Dacian Cioloș sau Valeriu Nicolae, secretar de stat în Ministerul Muncii.

Este posibil ca una dintre aceste propuneri să ajungă luni la președintele Iohannis.

Marți, demisia Anei Costea de la Ministerul Muncii devine efectivă. 

Dacă nu se va găsi nicio soluție astăzi, este posibil ca interimatul la Ministerul Muncii să fie preluat fie de premierul Dacian Cioloș, fie de unul din miniștri, pe o perioadă de 40 de zile.

----------------------------

Știrea inițială 08.30

Luni este ultima zi în funcţie pentru ministrul demisionar al Muncii, Ana Costea.

Deşi şi-a dat demisia de joi, din cauza legii salarizării unitare, Guvernul nu are, oficial, niciun înlocuitor pentru ea, iar demisia Anei Costea a fost semnată de preşedinte. 

În acest timp, unele sindicate au început deja protestele. 

Ministrul Muncii, Ana Costea, şi-a înaintat joi demisia din funcție, în urma numeroaselor neînțelegeri și amânări pe Legea salarizării.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close