Antena 3 CNN Politică Guvernul Ponta, prima angajare a răspunderii. Cum explică premierul această decizie

Guvernul Ponta, prima angajare a răspunderii. Cum explică premierul această decizie

Guvernul Ponta, prima angajare a răspunderii. Cum explică premierul această decizie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Mar 2013   •   20:19

Guvernul Ponta îşi va angaja răspunderea în faţa Parlamentului pentru proiectul noii legi a despăgubirii foştilor proprietari de imobile naţionalizate.

Victor Ponta spune că apelează la această metodă, pentru că nu vrea să transfere responsabilitatea majorităţii USL din Parlament.

"În ziua de 19, ne angajăm răspunderea în faţa Parlamentului. Vreau să vă explic şi dumneavoastră, şi celor care ne privesc, de ce vreau să angajez răspunderea Guvernului, practic răspunderea întregului Parlament. Nu pentru că n-am avea majoritate, dar pentru că este o problemă pe care n-a creat-o USL-ul (...) toate partidele aflate în România au adoptat legislaţie. Nu vreau să fie soluţia USL-ului, vreau să ne asumăm cu toţii că tot ce s-a confiscat pe vremea când de-abia se născusera părinţii mei şi probabil ai multora dintre dvs, plătim noi astăzi, că asta e viaţa, dar nu e corect să pltăească doar PSD-ul sau PNL-ul sau PC sau UNPR, cred că trebuie să fie o soluţie pe care ne-o asumăm cu toţii", a declarat premierul Victor Ponta.




×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close